IFS (International Food Standard) controleert aan de hand van uniforme normen of de productie en diensten van hun producenten, logistieke bedrijven en brokers/agenturen in staat zijn om een product, dat aan de voedselveiligheidsvoorschriften en klantenspecificaties voldoet, te produceren of te behandelen.

Bell Benelux is IFS Broker gecertifieerd, wat inhoudt dat er gecontroleerd wordt of het een functionerend leveranciers- en crisismanagement heeft geïmplementeerd. Met een mooie score behaalde Bell Benelux/Bell Nederland ook dit jaar een higher level. Daarnaast hebben al onze leveranciers een IFS Food certificaat behaald door met glans te slagen als producent van levensmiddelen tijdens de IFS-audit. Hierbij wordt aan de hand van een bindende checklist gekeken of de onderneming voldoet aan voedselveiligheidsvoorschriften, de productspecificaties en de bedrijfsveiligheid.

Voor meer informatie omtrent het IFS Broker certiciaat verwijzen wij u graag door naar volgende website: https://www.ifs-certification.com/index.php/en/standards/497-ifs-broker-en (bron)

Bekijk IFS Certificaat Bell Benelux
Bekijk IFS Certificaat Bell Nederland