Lees meer Bell-nieuws

De Bio Serranoham is nu beschikbaar! 

Fijn nieuws vanuit het charmante stadje Fuensalida in Spanje. Verscholen tussen prachtige landschappen en een rijk culinair erfgoed, staat Fuensalida bekend om de productie van een van Spanjes meest gewaardeerde delicatessen: Bio Serranoham. Vandaag duiken we in het verhaal van deze Serranoham, die met nauwgezette zorg en passie wordt geproduceerd door ons bio-gecertificeerd bedrijf met vlees die wordt ingekocht bij geselecteerde Spaanse biologische leveranciers.

Onze Bio Serranoham onderscheidt zich niet alleen door zijn uitzonderlijke smaak, maar ook door zijn inzet voor duurzame landbouwpraktijken. De hammen zijn afkomstig van varkens met vrije uitloop die biologisch worden gevoed, waardoor de hoogste kwaliteit en dierenwelzijn worden gegarandeerd. Het gebruik van pesticiden, antibiotica en synthetische additieven is strikt verboden, waardoor het een echt natuurlijke en gezonde keuze is voor veeleisende voedselliefhebbers.

De hammen worden zorgvuldig gezouten en gerijpt in de koele berglucht, waardoor de smaken zich geleidelijk kunnen ontwikkelen, wat resulteert in een rijke, complexe smaak die ongeëvenaard is. De uitgesproken smaak van Bio Serranoham is een harmonieuze mix van rijke, nootachtige smaken met een delicaat vleugje zoetheid. Elk plakje is een verrukkelijke ervaring, met de dieprode kleur en gemarmerde textuur die de expertise achter de productie aangeven. Of je nu alleen geniet of samen met knapperig brood, fijne kaas of een glas Spaanse wijn, deze ham brengt je smaakpapillen naar het hart van Spanje.

Door te kiezen voor deze Bio Serrano Ham, geniet je niet alleen van een heerlijke traktatie, maar steun je ook duurzame landbouwmethoden en lokale ambachtslieden.

Wenst u meer informatie omtrent deze hammen, contacteer ons via cs.bnl@bellfoodgroup.com of bezoek de website van Abraham!

Ontdek onze Spaanse specialiteiten